Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Back to the roots! De perfect ronde zonnebril van Linda Farrow Back to the roots! De perfect ronde zonnebril van Linda Farrow

NIEUWS | 3-06-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Dat de ronde bril een iconische status heeft verworven, danken we natuurlijk aan Beatles legende John Lennon. In de jaren '80 waren deze klassieke monturen dan ook razend populair, vooral in combinatie met een dun en simplistisch metalen brilmontuur. Het ronde model, gevormd naar de allereerste brillen uit de 16e eeuw, verdween aan het einde van de jaren '90 even van het toneel, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. De ronde zonnebril is deze zomer een 'hot item' dat je op alle terrasjes, stranden en zeedijken zal tegenkomen!

 

Mogen wij je dit perfect ronde prachtexemplaar van Linda Farrow aanraden? Dit model wordt vervaardigd uit roestvrij staal en maakt jouw Hippie-chique look helemaal compleet! Een must-have die je niet mag missen! Kom het passen bij Optiek Tackoen!

 

Klik hier en bezoek onze website >