Onze nieuwe huisregels

Vanwege de COVID-19 maatregelen gaan wij vanaf nu op een nieuwe manier te werk. Dit uiteraard voor zowel uw als onze veiligheid!

We gaan te werk als volgt:

-Indien mogelijk werken we zo veel mogelijk op afspraak, dit om iedereen in een rustige omgeving de kans te geven om een bril of zonnebril te kiezen. Voor uw afspraak zorgen wij dat alles gereinigd is. Volgens de regels van de overheid mag er maximum 30 min per klant gerekend worden, gelieve hier rekening mee te houden en kom zeker op tijd naar uw afspraak!

-Als u ziekteverschijnselen heeft, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak te verzetten of op een ander moment terug te keren.

-Een afspraak is niet noodzakelijk dus voor een herstelling, aanpassing en zelfs een nieuwe bril of zonnebril, mag u altijd bij ons binnen springen! Wij helpen iedereen in de juiste volgorde en laten de afspraken tijdig doorgaan.

-Bij binnenkomst vragen wij u vriendelijk om gebruik te maken van de alcoholgel en personen boven 12 jaar om preventief een mondmasker aan te doen, wij dragen ook ten alle tijden een mondmasker. Voor het passen van brillen of zonnebrillen mag u het masker uiteraard even afzetten.
De gepaste brillen en zonnebrillen worden altijd juist gereinigd, zo kan er geen besmetting zijn voor de volgende persoon.

-Een oogmeting is steeds mogelijk. Wij nemen de juiste voorzorgsmaatregelen en vragen u om tijdens de meting constant een mondmasker te dragen. DIT IS VERPLICHT!
De toestellen worden altijd voor de klant plaatsneemt gereinigd!


Meer items

Havermarkt 4 3500 Hasselt
info@optiektackoen.be
T 011229194


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x